Varázsbetű Blog

„Jelképek erdején át visz az ember útja”

Az ember társadalmi lény. Létszükséglete, hogy érintkeznie kell másokkal, és ehhez jelekre van szüksége. Ezeket a jeleket az emberi test adta lehetőségek felhasználásával kell létrehoznia.

Olvass tovább...


Játékötletek matekfóbia ellen

Mára olyan játékötletekkel készültünk, melyekkel sikerrel szállhatsz szembe a matekfóbiával.

Olvass tovább...


Matekfóbiások

Neked hogy ment annak idején a számtan? Szeretted a matematikát? Erre a kérdésre jóval többen felelnek nemmel, mint igennel. Segíthetsz gyermekednek, ha ő sem szereti a számokat?

Olvass tovább...


Számok nélkül élni

Belegondoltál már, hogy a számok és a számolás mennyire fontos része életünknek? Megpróbáltam végiggondolni, mi minden lenne másképp, ha számok nem lennének.

Olvass tovább...


10 módszer, mellyel gyermeked tanulásra ösztönözheted

A Te gyermeked is unja az iskolát, és mélyen a képességei alatt teljesít? Pedig a továbbtanuláshoz jó tanulmányi eredmény kell. A veszekedés nem használ, azonban vannak módszerek, melyek segítségével gyermeked tanulásra ösztönözheted.

Olvass tovább...


Játsszunk valamit!

Ma már természetes, hogy gyerekeink a szabadidejük egy részét a számítógép előtt töltik. Én úgy látom, a mai gyerekek „játékismerete” jóval szegényesebb, mint az előző korosztályoké volt.

Olvass tovább...


A diszlexia szégyen

A diszlexiáról a legtöbb embernek az olvasási probléma jut eszébe. Valójában azonban nem ez a diszlexia legsúlyosabb következménye, hanem a szégyen. Az a szégyen, amit a diszlexiás gyermek érez. A szégyen, hogy értéktelen, hogy olyan, amilyen.

Olvass tovább...


Játékötletek a hadarás kezeléséhez

A hadarás, azaz a szinte érthetetlenül gyors beszéd sok gyermek életét nehezíti meg. Mit tehetsz, hogyan segíthetsz gyermekednek a beszédhiba leküzdésében?

Olvass tovább...


Ne hadarj!

Kerültél már Te is olyan helyzetbe, hogy izgatottságodban a szokásosnál jóval gyorsabb tempóban akartad elmesélni a történteket? Valószínűleg Téged is figyelmeztettek: Ne hadarj, mert semmit nem értek abból amit mondasz!

Olvass tovább...


Tanulás nem létezik

Mi az, hogy tanulás?! A tanév elején nem árt tisztázni, hogy iskolai tanulás valójában nem is létezik. Elmagyarázom, miért!

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu