Varázsbetű Blog

Mi a baj a kitűnőkkel?

Amikor gyermekünk iskolába jár, szülőként szeretnénk, hogy minél jobb eredményeket érjen el. Szerezzen jó jegyeket olvasásból, számolásból, legyen jó fizikából, kémiából, irodalomból, énekből. A végső cél az, hogy ha lehet, legyen kitűnő, hiszen ez az iskolai sikerek csúcsa. A tanárok a kitűnő tanulót állítják mintaként a többiek elé, az ő szüleit irigyli a többi szülő.

Olvass tovább...


Pótold a hiányzó részeket!

Az olvasási képesség kialakításához nagyon fontos a rész-egész viszony és az összefüggések felismerése. Mára kisebbeknek készítettünk egy feladatlapot, mellyel ezt gyakorolhatják.

Olvass tovább...


A Te gyermekednek is problémái vannak az olvasással?

Te sem vagy elégedett gyermeked iskolai eredményeivel? Szeretnéd, ha gyermeked jobban, gyorsabban olvasna, és könnyebben tanulna? Ma megismerhetsz egy módszert, mely segít gyermeked képességeinek fejlesztésében!

Olvass tovább...


A sikeres emberek titka

Hétvégén egy kedves barátomat, volt osztálytársamat láttuk vendégül ebédre. Ritkán találkozunk, de amikor végül sikerül leülni, akkor "megváltjuk a világot". Most is így történt. Miután kibeszéltük, mi van a családdal, a gyerekekkel, a munkával, általánosabb témákra terelődött a szó. Arról kezdtünk beszélgetni, hogy mi a sikeres emberek titka.

Olvass tovább...


Gyermekéheztetés

A Medián Intézet nemrég egy kutatást készített a gyerekek reggelizési szokásairól. Kiderült, hogy minden második gyerek reggeli nélkül megy iskolába, csak a szülők 53%-a ragaszkodik hozzá, hogy gyermeke egyen valamit reggel. A családok többségében este hat és nyolc óra között van a vacsora. Ha a reggeli kimarad, akkor a következő étkezésig akár 14-18 óra is eltelhet úgy, hogy a gyerek nem eszik semmit.

Olvass tovább...


Hurrá! Ajándék olvasásfejlesztő szoftver

Mára egy szórakoztató számítógépes játékot készítettünk gyermekednek, melynek segítségével az olvasási képességét (elsősorban a formafelismerést), a logikáját és a koncentrációs képességét fejlesztheted. Érdemes kipróbálni, gyermeked biztosan élvezni fogja.

Olvass tovább...


Szókígyó és Szólánckirakó - Ajándék játékok

Mára két játékot készítettünk Nektek, egy szókígyót, és egy, a dominó szabályai szerint játszható szólánckirakót. Jó szórakozást!

Olvass tovább...


James Bond: Zárva, nem keverve!

Meglepődnél vajon, ha James Bond így szólna hozzád: - Zárva, nem keverve!- Valószínűleg nem értenéd, mi van zárva, és miért. Ma arról olvashatsz, miért fontos az olvasásban a sorrendiség.

Olvass tovább...


Az én jókívánságom

Amikor gyermekünknek iskolát választunk, valamennyien igyekszünk erősebb, jobb iskolába juttatni őt. De vajon miért érnek el jobb eredményt az erős iskolába járó gyerekek? Jobb képességűek? Talán okosabbak? Ma arról olvashatsz, hogy mivel segítheted gyermekedet az új évben...

Olvass tovább...


Vers mindenkinek: Betlehemi királyok

Mindannyian számoljuk már a napokat karácsonyig. Mi is készülünk a karácsonyra, ezért mára elkészítettük egy szép József Attila vers hangfelvételét.

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 89.600 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu