Varázsbetű Blog

Hangoskodjunk!

Az olvasási képességek fejlesztésében nagyon fontos, hogy a szülő olvasson gyermekének. Vajon miért van pozitív hatása a felolvasásnak, és hogyan segíthetsz ezzel gyermeked diszlexiájának leküzdésében?

Olvass tovább...


Ismerd meg gyermekeidet!

Az egyik legnagyobb kockázat a gyereknevelés során, ha gyermekünktől túl sokat várunk el, ez ugyanis a legrövidebb út gyermekünk kudarcélményéhez. Mit tehetsz, ha azt szeretnéd, hogy gyermeked sikeresnek érezze magát?

Olvass tovább...


Gyermeked diszlexiás és segíteni szeretnél neki? 47 gyors ötlet szülőknek

Ha meghallja a diszlexia szót, akkor a legtöbb szülő tanácstalanul tekinget körbe: Most mit tegyek? Hogy segítsek? Ma 47 egyszerű ötletet olvashatsz, melyek hasznosak lehetnek Neked és gyermekednek is.

Olvass tovább...


Miben jók a diszlexiások? 9 pozitív példa

Ha a diszlexiáról van szó, legtöbbször a problémáról, a tünetekről vagy épp a fejlesztési lehetőségekről hallhatunk. Pedig vannak olyan területek is, ahol a diszlexiások előnyben vannak.

Olvass tovább...


Nem elég, ha olvasni tud!

Áron tíz éves. Ha kézbe kap egy szöveget, azt minden gond nélkül felolvassa. Azonban értelmezéskor kiderül, szinte semmire sem emlékszik. Mi lehet ennek a problémának az oka? És mit lehet tenni ellene?

Olvass tovább...


Jól csak a szívével lát az ember!

Az igazság a szemnek láthatatlan – talán Te is énekelted ezt valaha Bródy Jánossal. Talán kicsit meg is hatódtál, példák jutottak eszedbe, és úgy gondoltad, hogy milyen igazak ezek a sorok. De valahogy a rohanó hétköznapokban gyakran mégis a látszat szerint ítélünk.

Olvass tovább...


„Jelképek erdején át visz az ember útja”

Az ember társadalmi lény. Létszükséglete, hogy érintkeznie kell másokkal, és ehhez jelekre van szüksége. Ezeket a jeleket az emberi test adta lehetőségek felhasználásával kell létrehoznia.

Olvass tovább...


Játékötletek matekfóbia ellen

Mára olyan játékötletekkel készültünk, melyekkel sikerrel szállhatsz szembe a matekfóbiával.

Olvass tovább...


Matekfóbiások

Neked hogy ment annak idején a számtan? Szeretted a matematikát? Erre a kérdésre jóval többen felelnek nemmel, mint igennel. Segíthetsz gyermekednek, ha ő sem szereti a számokat?

Olvass tovább...


Számok nélkül élni

Belegondoltál már, hogy a számok és a számolás mennyire fontos része életünknek? Megpróbáltam végiggondolni, mi minden lenne másképp, ha számok nem lennének.

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu