Megrendelési és szállítási feltételek

Megrendelés

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t illetve külön jelölés esetén a házhozszállítás költségeit. A rendszer a megrendelésről egy visszaigazoló e-mailt küld. Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

Szállítás és fizetési lehetőségek

Amennyiben a termék ára nem tartalmazza a szállítási költséget, annak pontos mértéke minden termék esetében feltüntetésre kerül.

Fizetés

Az áru kifizetése a megrendelőlapon megadott módon - jelenleg háromféleképp - lehetséges.

Előre utalás

A megrendelés számára hivatkozva a megrendelés és az esetleges szállítás összegét előre kérjük átutalni a megrendelésen szereplő bankszámla számra. Az áru szállítását az összeg megérkezése után indítjuk el.

Utánvét

Az árut az átvételkor a szállítónak készpénzzel is ki lehet fizetni.

Bankkártya

A vevő a megrendelt termék vételárát bankkártyával is kifizetheti. Ebben az esetben a fizetés a megrendelés leadása után azonnal megtörténik a CIB Bank biztonságos internetes fizetési felületén. A csomagot legkésőbb a megrendelés és a sikeres fizetés utáni második munkanapon feladjuk.

Részletfizetés

Ha a termék megrendelőlapján szerepel részletfizetési lehetőség, akkor a termék háromhavi részletfizetéssel is megvásárolható. Részletfizetés esetén az első részletet utánvéttel a termék átvételekor, bankkártyával vagy előre utalással a termék átvétele előtt lehet rendezni. A második részlet az átvétel utáni 30., a harmadik részlet az átvétel utáni 60. napon fizetendő.

Kiegészítések

A oldalunkon történő vásárlás során kötött vásárlási szerződés nem minősül írásban kötött szerződésnek.

Oldalunk nem nyújt tájékoztatást arról, hogy a feltüntetett termékek raktárról elérhetők-e. Amennyiben a kért termék raktáron van, szállítását három munkanapon belül elindítjuk. Raktárról nem elérhető termék esetén, telefonon vagy e-mail-ben értesítjük a megrendelőt a szállítás várható időpontjáról.

A Varázsbetű által készített szoftverek megrendelői vásárlásukkal nem tulajdonjogot, hanem időkorlát nélküli használati jogot szereznek. A vevők nem jogosultak a szoftverek használati jogát eladni vagy átruházni, nem jogosultak a programok működését, kódját visszafejteni, vagy módosítani.

Garancia, szavatosság

A Fogyasztóvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a 10.000 Ft bruttó ár feletti tartós fogyasztási cikkeket minden esetben legalább egy év jótállással forgalmazzuk. Jótállással rendelkező áru esetén az átvételtől számított három napon belül meghibásodott termék cseréjét kérheti ügyfélszolgálatunkon. Ha házhozszállítással vette át az árut, kérjük három napon belüli csereigényét jelezze a 06-87-482-155-ös telefonszámon.

Elállás

A távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.5 26.) számú Kormányrendelet szerint a vevőnek az áru átvételétől számított 14 napon belül elállási joga van. Az eladónak joga van egyes termékek esetében a fentiekben említettnél hosszabb elállási határidőt is megállapítania. Az elállási jog a következő feltételek mellett gyakorolható:

Az elállási jog csak a házhozszállítással átvett termékekre vonatkozik.

A pénzvisszafizetési garancia csak akkor kérhető, ha a vevő a vételárat rendben, a megszabott határidőre kifizette. A fizetési kötelezettség nem teljesítése esetén csak a már kifizetett összeg igényelhető vissza.

Az elállásra vonatkozó igényét 14 napon belül (illetve az adott termék esetében megszabott elállási határidőn belül) a Varázsbetű Bt. felé kell bejelentenie (8230 Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11. 87/482-155, email: iroda@varazsbetu.hu)

A vevő nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a lezárt csomagolású szoftver csomagolását felbontotta.

Visszatérítésre az áru ellenértéke kerül. Ezen felüli költséget nem áll módunkban visszatéríteni. A termék eladóhoz való visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.

Az áru ellenértékét az áru beérkezését követően 14 napon belül a vevő döntésének megfelelően az vevő által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza, vagy a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza.

Az eladó adatai

Az Ön által vásárolt termékek eladója a Varázsbetű Bt.

A cég székhelye címe: 8230 Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.

Adószám: 21136081-2-19

Cégjegyzékszám: 19-06-506427

Bejegyezve: 2001.09.20.

Bejegyezte a Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Bankszámlaszám: 10700189-25991404-51100005

Telefonszám: 06-87-482-155

E-mail: iroda@varazsbetu.hu


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu