Okosodj mozogva

mozgásfejlesztő készlet

A diszlexia és a tanulási zavarok egyik kiváltó oka az idegrendszer fejlődésének elmaradása, megakadása. Az idegrendszer fejlesztésének kulcsa sok esetben a mozgás. A kimaradt mozgásformák gyakorlásával az idegrendszer fejleszthető, és ezzel a tanulási képesség javul.

Az "Okosodj mozogva" csomag segítségével Ön otthon, kényelmesen és könnyen fejlesztheti gyermekét. Egyszerre kap kézbe mindent, ami gyermeke fejlődéséhez szükséges.

Lássuk, pontosan mit is tartalmaz a doboz.

Okosodj mozogva - DVD film

Nézzen bele a filmbe:

Hat, fokozatosan nehezedő, 15-20 perces gyakorlatsor, melyek segítségével minden este mozoghatnak. A gyakorlatsort úgy állítottuk össze, hogy Ön és gyermeke otthon, kis helyen is végezhesse a gyakorlatokat, akár a nappali közepén. A feladatok játékosak, izgalmasak, egyedül vagy párban végezhetőek.

Okosodj mozogva - Útmutató a mozgás fejlesztéséhez

Útmutató, mely átfogó képet ad Önnek az otthoni mozgásfejlesztésről. Megtudhat belőle minden fontos információt a a mozgás és az értelmi fejlődés kapcsolatáról, a mozgásfejlődés szakaszairól, arról, hogy gyermekének melyik életkorban mit kell tudnia. Megtudhatja, hogy mi lehet a következménye, ha a mozgásfejlődés valahol megakad. Ötleteket adunk Önnek az otthoni fejlesztéshez, és pontos útmutatót, használati utasítást is kap a DVD feladataihoz.

Okosodj mozogva - kártyajáték

Ezzel a mozgásfejlesztő kártyajátékkal csal jó móka a gyakorlás. Hét különböző játékkal fejlesztheti gyermeke képességei, úgy, hogy közben rengeteget nevethetnek, szórakozhatnak.

Játszanak, mozogjanak, tréfálkozzanak e kártya segítségével.

A zene mozgása - audio CD

Bánó Veronika és Bánó Tamás cd-je az önálló gyakorlásban nyújt Önnek segítséget.

A cd-n az egyes gyakorlattípusokhoz válogattuk a zenéket, tehát amikor Önök nem a dvd alapján szeretnének tornázni, akkor csak vegye elő ezt a lemezt, és segítségével pillanatok alatt összeállíthatja a gyakorlatsort. Így nem csak a kötött gyakorlatsort tudják elvégezni, hanem sokkal szabadabban is gyakorolhatnak, esetleg azokra a gyakorlatokra összpontosítva, amelyek kevésbé mennek jól gyermekének.

Kellékek

A dobozban megtalál minden kelléket is, ami a dvd gyakorlatainak végzéséhez szükséges. Így Önnek már nem kell a szükséges eszközök után rohangálnia, hanem mindent kézhez kap a dobozban. (Egyedül a hullahopp karikát nem küldjük el Önnek, hiszen abból olyat kell választani, amelyik megfelel gyermeke testfelépítésének.)

A készletben talál babzsákot, ugrálókötelet, két teniszlabdát, tíz csipeszt valamint egy 5 méter hosszú szalagot.

Motivációs naptár

Az "Okosodj mozogva - Mozgás a jó olvasásért" készlethez ajándékba kapja a "Hogy ment ma a torna?" című motivációs naptárat, melyben napról napra jelölhetik, hogy hogy ment a torna, így gyermeke is láthatja a fejlődést.

Tesócsomag

Lehetősége van tesócsomagot rendelni, így akkor sem kell kellékek után szaladgálnia, ha több gyermeke van. A tesócsomag két teniszlabdát, ugrálókötelet, babzsákot, és tíz darab csipeszt tartalmaz.

Ára: 2.490 Ft/készlet

Kérem, hogy az igénylőlap megjegyzés rovatába írja be, hány tesócsomagot kér.

Megtáltosodási garancia!

Én azt javaslom Önnek, rendelje meg ezt a csomagot! Tudom, hogy rengeteg örömteli órát szerez majd Önöknek. Ha használja a csomagot, akkor hamar észre fogja venni, hogy gyermeke megtáltosodik.

Ne halogassa hát a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének.

Miután kitöltötte az igénylőlapot, és kiválasztotta a csomagot, nyomja meg az oldal alján látható gombot. Emailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek. A vételárat utánvéttel tudja kifizetni a futárnak.

A postaköltség Magyarország területére ingyenes.

Igénylőlap

Mozgással a jó olvasásért

Kérem az Okosodj mozogva mozgásfejlesztő készletet 19.900 Ft-ért. Az ár minden költséget tartalmaz.

Okosodj mozogva készlet - 19900 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu