Varázsbetű Blog

Árulkodó jelek - Amiről a test beszél

Előfordult már Veled, hogy mikor gyermekedért mentél az óvodába vagy az iskolába, már első pillantásra tudtad, hogy baj van?

Olvass tovább...


Játékötletek vakációra

Itt a vakáció. A gyerekeknek ilyenkor több idejük van. Jó, ha van a tarsolyunkban néhány játékötlet, melyeket elővehetünk, ha nem akarjuk, hogy gyerekeink egész nap a tévé vagy az internet előtt üljenek. Mára néhány ilyen ötletet gyűjtöttem Önnek össze, melyek mellékesen gyermeke képességeit is fejlesztik.

Olvass tovább...


Ha bukik a gyerek...

Itt a bizonyítványosztás ideje. Sok szülő számára most válik biztossá, véglegessé az, amit már eddig is sejteni lehetett: bukik a gyerek. De mit lehet, és mit kell ilyenkor tenni?

Olvass tovább...


Mindent a gyerekekért

Amikor az állandó időhiánnyal küzdő szülő szembesül azzal, hogy gyermeke sokkal több odafigyelést, törődést igényel, mentegetőzésként gyakran elhangzik a mondat: A gyermekemért dolgozom, éjjel-nappal azért gürizek, hogy mindent megadhassak neki.

Olvass tovább...


A szó elszáll, az írás olvashatatlan

Ahhoz, hogy gyermekünk egyenes vonalat tudjon húzni, rajzolás, színezés közben ne menjen ki a vonalból, hogy szebben, olvashatóbban tudjon írni, a kéz ügyesítésére, a finommozgások fejlesztésére van szükség. Ma megmutatjuk, hogyan...

Olvass tovább...


Diszgráfia

Az íráskép jellemzi az embert - mondják a grafológusok. Előfordul azonban, hogy egy sérülés, vagy valamilyen részképességzavar következtében az íráskép mást mutat: nem elsősorban a személyiség összetevőit, hanem a sérülést, az eltérő funkciót jellemzi.

Olvass tovább...


Az Ön gyermeke hol tart?

Furcsa élményem volt a napokban. Levelet hozott a postás, de nem számla volt, nem a bank, nem is az APEH (NAV) írt. A borítékon kézzel írva állt a nevem. A feladó édesapám.

Olvass tovább...


Titkosírás - Meg tudjátok fejteni?

A titkosírás izgalmas játék. A fantázia birodalmába repít, úgy érezhetjük magunkat mintha hadvezérek, kémek lennénk. Meg tudjátok fejteni ezt az izgalmas rejtvényt?

Olvass tovább...


Ingyenes ajándék olvasásfejlesztő szoftver: Varázsbetű Kakukktojás

Az egyik kedvenc játékom a kakukktojás. Izgalmas, mert - persze a játékszabályoktól függően - megmozgatja minden képességünket, ahogy próbáljuk kitalálni, melyik elem a kakukktojás.

Olvass tovább...


Varázsbetű a tévében

A Magyar Televízió Családbarát című műsora készített velünk egy riportot, melyben a diszlexiáról, a mozgásfejlesztés fontosságáról és a játék tanulásban betöltött szerepéről beszélgettünk.

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu