Varázsbetű Blog

Egy életjobbító varázsszer

Van egy varázslat, melynek segítségével csodákat tehetsz. Egy bűbáj, mely nem titkos, nem elzárt, mely hozzáférhető bárkinek, elérhető akár Neked is! Ennek a varázsszernek a segítségével rengeteg jót tehetsz, hihetetlen változásokat hozhatsz a saját és gyermeked életébe is!

Olvass tovább...


Labirintus

Ingyenesen letölthető olvasásfejlesztő feladatlapok a látási megkülönböztető képesség fejlesztésére

Olvass tovább...


Tanárok bohócruhában

A szülők szeretnek gyerekeikről beszélni. Sokszor mesélnek például arról, hogy az öt-hat éves gyerekek milyen régen, több éve történt eseményekre is képesek visszaemlékezni, például egy régi kirándulás egy-egy pillanatára.

Olvass tovább...


Képességfejlesztés a boltban

Sokszor panaszkodnak szülők arról, hogy nagyon elfoglaltak, és ezért nem jut annyi idejük a gyerekeik fejlesztésére, amennyit szeretnének. Pedig ha belegondolunk, rengeteg olyan alkalom van minden nap, amikor időt lehet erre is szakítani. A képességfejlesztés nem feltétlenül kell hogy egy önálló tevékenység legyen, hanem más feladataink közben is lehet végezni.

Olvass tovább...


A láb nélküli ember futása

Ön milyen jövőt jósolna egy olyan gyereknek, akinek mindkét lábát amputálni kell? Ön szerint meghatározza a jövőjét a fogyatékossága?

Olvass tovább...


Aki nem tudja, tanítja...

Biztosan hallotta már Ön is ezt a mondást: Aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja.

Olvass tovább...


Csak a zene kell

Gondoltad volna, hogy a zene segíthet gyermeked olvasási, tanulási képességeinek fejlesztésében?

Olvass tovább...


A gyermekkort nem hozhatja vissza semmi

Egy gyermekkori barátommal találkoztam pár napja. Andrással egy utcában laktunk, aztán ők elköltöztek. Akkoriban még nem volt internet, email, Facebook, Skype, ami az illeti, telefonja is csak keveseknek volt, így megszakadt a kapcsolat.

Olvass tovább...


Mesés játékötletek

Sajnos, a civilizáció gyermekei nemcsak királyfit, és huszárt, de gyakran még lovat sem látnak élőben, legfeljebb a tévében. A játékban vagy a mesében látott lóval nincs gond: nem kell etetni, gondozni, ápolni, és a lócitromot sem kell utána feltakarítani.

Olvass tovább...


Nem mese az gyermek!

Ugye Te is ismered az Arany Jánostól származó híres idézetet: NEM MESE EZ GYERMEK! Elgondolkodtál már rajta, hogy ez a néhány szó mi mindent sűrít magába?

Olvass tovább...


Érdekes cikkek a blogról

[legnepszerubb]

Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu