Varázsbetű Blog

Ha karácsony, semmi sem drága!

Karácsonykor rengeteg olyan kelléket használunk, melyek csak egy estére, pár napra, hétre szólnak. Ennek ellenére sem kell karácsony elmúltával mindent a szemétbe szórni! Tele vagyunk ötletekkel, hogy hogyan lehet újrahasznosítani a karácsonyi dekorációt!

Olvass tovább...


Beszélgetés Wolf Katival

A beszélgetésből a következők derülnek ki: X-Faktor vagy Megasztár? Hogy marad Kati anya a verseny alatt? Hogy fejleszti Wolf Kati a gyermekei képességeit? Hogyan énekelte el a Vuk címadó dalát, és miért nem lett folytatás? Kivel énekelt duettet a saját lemezén? Kulisszatitkok az X-Faktorból

Olvass tovább...


Önnek ki mesélt gyermekkorában?

Gyermekkoromból az egyik legkedvesebb emlékem a hétfő este, amikor nem volt tévé, és együtt volt a család. Ilyenkor apám mesét mondott, és mi körülötte hallgattuk.

Olvass tovább...


Már megint nem figyeltél!

"Hányszor kell elmondanom neked valamit, hogy végre meg is csináld?!" Mondta ezt már Ön is a gyermekének, mikor ő nem, vagy csak részben hajtotta végre az Ön utasításait?

Olvass tovább...


Szabadtéri játékok

Alig vártuk már, hogy ezt az igen hosszúnak tűnő telet végre felváltsa a tavasz, hogy végre hosszabb időt kint tölthessünk. Azonban ahhoz, hogy odakint jól teljen az idő, jó játékokra is szükség van. Mára ezekből írtam össze egy délutánra valót.

Olvass tovább...


Végre!

Végre itt van. Már nagyon vártam. Húsvét van! Vége a télnek, a hidegnek, vége a bezártságnak.

Olvass tovább...


Egy kis ragasztó, egy kis vatta...

Közeledik a húsvét. A hagyományos tojásfestés mellett, amit sokan művészi szintre fejlesztenek, hadd írjak most le néhány díszítési ötletet.

Olvass tovább...


A mozgás fejlesztése a diszlexia megelőzésében

Minden magasabb rendű tanulási tevékenység alapja a mozgás. Elengedhetetlenül fontos a beszéd, az olvasás, az írás elsajátításához.

Olvass tovább...


Az érintés ereje

Az utóbbi időben, ha körülnézek, ha számba veszem ismerőseimet, egyre több a magányos, szomorú, depressziós ember. De mit is jelent a magány?

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 89.600 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu