Varázsbetű Blog

Játék korhatárok nélkül

Ha tanulási problémáról van szó, a legfontosabb a megelőzés. Így van ez a diszkalkuliával is. Ráadásul a fejlesztő játékok minden gyermeknek javára válnak. Ma olyan játékokat ajánlok Neked, melyek fejlesztik gyermeked beszédkészségét, az érzékelést és az észlelést, a gondolkodást, a memóriát és a figyelmet is.

Olvass tovább...


Leszámolás!!!

Egyre gyakrabban hallani a diszkalkulia kifejezést. De mit is jelent ez pontosan? Ma arról olvashatsz, hogy hogy mi is az a számolási zavar, hogyan érinti gyermeked, és hogyan segíthetsz neki, ha szükséges.

Olvass tovább...


Az úszás és a diszlexia

A mozgás, különösen pedig az úszás, nagyon jó hatással van gyermekedre. De nem csak fizikailag fejlődik, hanem okosabbá is válik tőle. Mit tehetsz, ha segíteni akarsz neki?

Olvass tovább...


Doktor House és a differenciáldiagnózis

Doktor House és az olvasásfejlesztés? Bármilyen meglepő, de a mogorva zseni segíthet gyermeked olvasásának fejlesztésében. Hogyan? Ebből a cikkünkből megtudhatod!

Olvass tovább...


Élvezzétek ki a nyár maradékát! Három egyszerű ötlet!

Még tart a vakáció, még itt a nyár, de már csak alig-alig. Alig több mint két hét, és vége. Mai cikkemben három egyszerű ötletet olvashatsz, amivel még most is emlékezetessé, vagy emlékezetesebbé teheted a nyarat, és ami segít elbúcsúzni a nyártól, és felkészülni az iskolakezdésre.

Olvass tovább...


50 beszélgetésindító ötlet, amivel közelebb kerülhetsz gyermekedhez

A nyár nagyon jó lehetőséget ad rá, hogy gyermekeinkkel beszélgessünk. Ugyanakkor sok szülő számol be róla, hogy nem tudja, hogyan kezdjen el egy beszélgetést. Éppen ezért ma néhány beszélgetésindító ötletet olvashatsz, melyek segítségével közelebb kerülhetsz gyermekedhez.

Olvass tovább...


6 ötlet, hogy gyermeked megszeresse az olvasást

Gyermeked értelmi képességeinek fejlesztésére a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer az olvasás. Amelyik gyerek többet olvas, az jobban teljesít az iskolában, és könnyebben megérti az új ismereteket. Olvass gyermekednek, és tanítsd meg őt az olvasás szeretetére. Ma hat olyan ötletet olvashatsz, mely segíthet benne, hogy gyermeked megszeresse az olvasást.

Olvass tovább...


Játék és tanulás – Örök ellenségek? Ajándék játékkal

Játék vagy tanulás? Legtöbbünk fejében ez a két fogalom örök ellenségként létezik. Ha tanulás van, nincs játék. Ha pedig játszunk, akkor nem tanulunk. De ez csak a mi fejünkben létezik így. Valójában a legjobb játék a tanulás, és a legjobb tanulás pedig a játék. Töltsd le ajándék játékainkat, melyekkel játék a tanulás!

Olvass tovább...


A jó szülő-gyerek kapcsolat három alappillére

Életünk egyik legfontosabb területe a szülő-gyermek kapcsolat. Minden gyermek és minden szülő más - ennek megfelelően más és más a jó kapcsolat is. Mégis, léteznek alapelvek, melyek mindenkire igazak. Olyan pillérek, melyek nélkül a szülő-gyermek kapcsolat nem lehet teljes. Ma arról olvashatsz, hogy mi szükséges a jó kapcsolathoz, mi kell ahhoz hogy gyermeked kiegyensúlyozott, boldog emberré válhasson.

Olvass tovább...


Szókincskereső - Szókincsfejlesztő játékok

Gyermeked szókincsének gazdagítása hozzájárul az írott szövegek és a hallott beszéd jobb megértéséhez, ráadásul segíti gyermeked gondolkodásának, logikájának fejlődését is. Mára olyan játékokkal készültem, melyek segítségével szórakoztatóan és vidáman fejlesztheted gyermeked szókincsét. Ajándék feladatlapot is találsz itt, melyet ingyenesen letölthetsz.

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu