Varázsbetű Blog

Adj Isten egészségére! - Hangos mese

Emlékszel még arra a mesére, amelyikben a juhász nem akar jó egészséget kívánni a királynak? Mára ezt a mesét készítettük el Neked és gyermekednek hangos formában.

Olvass tovább...


Tíz ötlet gyermeked olvasási képességének fejlesztéséhez

Gyermeked iskolai tanulmányai alatt, minden tanulás során az olvasás a legfontosabb új képesség, melyet el kell sajátítani, hiszen ez minden más ismeretszerzés alapja. Ma az olvasási képesség fejlesztéséhez kapsz ötleteket.

Olvass tovább...


Az írás megmarad?

A diszlexiás gyerekek számára a legnagyobb szenvedést az írás elsajátítása okozza. Egyaránt problémát jelent a betűformálás és a helyesírás is. Ma gyermeked írási képességének fejlesztéséhez kapsz ötleteket!

Olvass tovább...


Hamiskodás

Tudunk vajon még igazat mondani? Vagy hazugságra, önmaga és környezete becsapására tanítjuk a gyerekeket? Lehetünk őszinték legalább önmagukhoz?

Olvass tovább...


Gyermekednek van vesztegetnivaló ideje? - Segítség! Most!

A Te gyermeked is olvasási problémákkal küzd? A diszlexia nem egyedi probléma, sokan küzdenek ezzel a problémával. Nem a Te hibád, ha gyermeked diszlexiás, nem Te vagy a felelős! Ne keresd, mit rontottál el, ne kutasd, ki a hibás! Ezzel csak időt veszítesz! Ma arról olvashatsz, hogy hogyan segíthetsz gyermekednek!

Olvass tovább...


Amikor feltámad a szél… - A számolási zavar figyelmeztető jelei

A diszkalkulia - azaz a számolási zavar - rengeteg gyerek életét keseríti meg. Jó, ha Te is tisztában vagy a figyelmeztető jelekkel, hiszen a korai felismerés segítségével rengeteg szenvedést spórolhatsz meg gyermekednek.

Olvass tovább...


A kreativitás fejlesztése

Sokszor beszélünk a kreativitás fontosságáról. De mit is értünk valójában kreativitás alatt, és hogyan tudjuk fejleszteni gyermekünk kreativitását?

Olvass tovább...


Mi a baj a kitűnőkkel?

Amikor gyermekünk iskolába jár, szülőként szeretnénk, hogy minél jobb eredményeket érjen el. Szerezzen jó jegyeket olvasásból, számolásból, legyen jó fizikából, kémiából, irodalomból, énekből. A végső cél az, hogy ha lehet, legyen kitűnő, hiszen ez az iskolai sikerek csúcsa. A tanárok a kitűnő tanulót állítják mintaként a többiek elé, az ő szüleit irigyli a többi szülő.

Olvass tovább...


Pótold a hiányzó részeket!

Az olvasási képesség kialakításához nagyon fontos a rész-egész viszony és az összefüggések felismerése. Mára kisebbeknek készítettünk egy feladatlapot, mellyel ezt gyakorolhatják.

Olvass tovább...


A Te gyermekednek is problémái vannak az olvasással?

Te sem vagy elégedett gyermeked iskolai eredményeivel? Szeretnéd, ha gyermeked jobban, gyorsabban olvasna, és könnyebben tanulna? Ma megismerhetsz egy módszert, mely segít gyermeked képességeinek fejlesztésében!

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 89.600 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu